dissabte, 19 de gener del 2019

25a MARXA POPULAR DE VILOBI D'ONYAR Diumenge 27 de gener del 2019

10km a les Fonts de Salitja

15,5 km al volcà de la Crosa de Sant Dalmai

La Colla Jove de Marxaires de Vilobí d’Onyar ho té pràcticament tot a punt per a la 25a Marxa de Vilobí d’Onyar que tindrà lloc aquest diumenge per diversos paratges de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai. Com cada any hi ha dos recorreguts, un d’uns nou quilòmetres i un altre d’uns quinze que es poden fer caminant o corrent.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és el nou recorregut de quinze quilòmetres que transcorre per diversos corriols del voltant del Volcà de la Crossa. Una altra de les novetats és la possibilitat d’inscriure’s per internet. A hores d’ara, aquesta modalitat d’inscripció ja està tancada per facilitar la gestió als organitzadors segons ha explicat a laselva360 una portaveu de la Colla Jove de Marxaires.

La modalitat d’inscripció online ha tingut una bona acollida ja que s’hi han apuntat més de 300 persones. Qui vulgui participar, però, encara és a temps, ja que el mateix dia de la marxa pot formalitzar la inscripció a l’escola Josep Madrenys de Vilobí a partir de dos quarts de vuit del matí.

És el segon any que la Colla Jove de Marxaires de Vilobí es fa càrrec de l’organització de la marxa després que l’any 2016 els seus impulsors decidissin plegar. L’any 2017 la marxa no es va celebrar fins que l’any passat la Colla Jove va decidir prendre el relleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada