diumenge, 28 de maig del 2017

Granja El Provençal participa amb el seu premiat Formatge de Ratafia VolcânicA a BENVINGUTS A PAGÈS

Dotze establiments selvatans participaran al Benvinguts a Pagès

L'activitat, que es va presentar ahir a Riudellots, es farà del 3 al 5 de juny a diferents espais de Catalunya


La presentació es va fer a la Granja El Provençal de Riudellots

Un total de 12 establiments de la comarca de la Selva participaran en la iniciativa Benvinguts a Pagès, que se celebrarà del 3 al 5 de juny arreu de Catalunya. Aquesta activitat es va presentar ahir al migdia, a la Granja El Provençal de Riudellots de la Selva, en un acte en el qual hi van participar el president de l'ens comarcal, Salvador Balliu, el conseller de Turisme, Quim Vivas, l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, i representants dels establiments de la comarca que s'han adherit a la campanya d'enguany. Aquesta activitat consisteix en un cap de setmana en què explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar els seus camps, els ramats, les barques i al llarg del qual es podran degustar menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, entre altres activitats.

Del territori selvatà hi participaran: Can Mir de Riudarenes; la Granja Provençal de Riudellots; la Granja Mas Bes de Salitja, a Vilobí d'Onyar; Can Moragues, a la població de Riudarenes; Hostal Bonaterra, de Maçanet de la Selva; el Restaurant l'Aliança, d'Anglès; el Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm; la Masia el Baxaus d'Arbúcies, i Turisme Rural Mas Romeu, també d'Arbúcies, el Càmping Tucan, a Lloret de Mar, Càmping Canyelles, també de Lloret i finalment, l'Espai Natural de Lloret de Mar.

DIARI DE GIRONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada