Diumenge 26 de juny, després de la Caminada per recollir herbes per fer ratafia al Volcà de la Crosa, tast i vermut de Ratafia Volcànica i Aigua de Sant Aniol amb Olivines, Tosquigets de Vilobí i Rajol de Salitja
Tot seguit, Taller de Ratafia Volcànica amb Anisat dels Raiers
Reserveu el vostre a cuina @ salitja . cat
Heus ací com fer una bona ratafia volcànica
Introducció a les herbes de zones humides del paratge de les Fonts
Introducció a les herbes de secà a dalt del volcà de la Crosa
Herba de Sant Joan
Herba de Sant Pere o centaura
Llúpol
Malva
Sangnua o pinet
Herba prima
Les imprescindibles nous tendres
Llistat de les herbes per fer ratafia
Tècnica per esberlar les nous tendres sense tacar-vos
Presentació del taller a càrrec de Lluís Carreras de la Confraria de la Ratafia
Explicació de les herbes
Inculcació de l'espiritualitat a les herbes
Vermut final amb ratafia Volcànica i esperit volcànic (aigua amb gas de Sant Aniol)
El punt més calent del Volcà, PET DE BRUIXA, bolet no comestible. NO EL FIQUEU MAI A LA RATAFIA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada