diumenge, 19 de juny de 2016

Tast i vermut de RATAFIA VOLCÀNICA a la Caminada del Volcà de la Crosa i Taller de Ratafia

Diumenge 26 de juny, després de la Caminada per recollir herbes per fer ratafia al Volcà de la Crosa, tast i vermut de Ratafia Volcànica i Aigua de Sant Aniol amb Olivines, Tosquigets de Vilobí i Rajol de Salitja

Tot seguit, Taller de Ratafia Volcànica amb Anisat dels Raiers
Reserveu el vostre a cuina @ salitja . cat
Heus ací com fer una bona ratafia volcànica

Introducció a les herbes de zones humides del paratge de les Fonts

Introducció a les herbes de secà a dalt del volcà de la Crosa

Herba de Sant Joan

Herba de Sant Pere o centaura

Llúpol

Malva

Sangnua o pinet

Herba prima

Les imprescindibles nous tendres

Llistat de les herbes per fer ratafia

Tècnica per esberlar les nous tendres sense tacar-vos

Presentació del taller a càrrec de Lluís Carreras de la Confraria de la Ratafia

Explicació de les herbes

Inculcació de l'espiritualitat a les herbes

Vermut final amb ratafia Volcànica i esperit volcànic (aigua amb gas de Sant Aniol)

El punt més calent del Volcà, PET DE BRUIXA, bolet no comestible. NO EL FIQUEU MAI A LA RATAFIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada