divendres, 6 de novembre del 2015

PROMOCIÓ PRÈMIUM DE LA CROSA DE SANT DALMAI I LES FONTS DE SALITJA

Presentació de la nova Ratafia Volcànica Prèmium a la 34a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

La RATAFIA VOLCÀNICA PRÈMIUM portarà un escrit serigrafiat als laterals de les ampolles del vilobinenc Lluís Ball-llosera, president d'Honor de Naturalistes de Girona i expert en la Crosa, amb una explicació sobre el volcà de la Crosa i les Fonts de Salitja.

Es presentarà durant els dies 7 i 8 de novembre a la 34a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.

Degut a l'exigència dels actuals consumidors de ratafia i el desig de Ratafia Volcànica de completar a partir d'una mateixa base diferents evolucions, s'ha creat un producte que satisfarà els paladars més exigents.

Es tracta d'una ratafia de 26º feta amb una barreja de macerats (nous tendres i nou moscada) amb destil·lat de plantes aromàtiques, fulles, herbes, essències i arrels (maria lluïsa, poniol, romaní, farigola, berbena, anís estrellat, clau, arrel d'angèlica...).

Connecta, d'una banda, amb la tradició catalana de les ratafies macerades a sol i serena, i de l'altra, amb la tradició de l'art de la destil·lació utilitzat pels monjos benedictins i cartoixans als antics monestirs.

S'ha tingut molta cura en l'envàs que la conté. És l'única ratafia en envàs ceràmic negre, que vol representar la tosquija, la terra volcànica de la Crosa de Sant Dalmai, i tap mecànic que vol representar l'explosivitat del volcà hidromagmàtic.

Esperem que aquesta iniciativa ajudi a fer conèixer un dels entorns més emblemàtics dels nostres pobles i agradi als ratafins més innovadors i inconformistes.

Salut i Ratafia!


Ratafia Volcànica Prèmium amb el Senyor Bohigues

Ratafia Volcànica Prèmium amb l'alcalde de Santa Coloma Sr. Joan Martí

Ratafia Volcànica Prèmium amb els Trabucaires de Cardedeu

Ratafia Volcànica Prèmium amb l'Uncle Sam

La presentació de la Ratafia Volcànica Prèmium a la Festa de la Ratafia 2015 es fa amb DOS PORRONS, res de gots de plàstic. A més d'homenatjar les Fons de Salitja i promocionar el Volcà de la Crosa, volem practicar amb els fets la nostra consciència ecològica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada